siapakah aku?

Aku adalah seorang HAMBA dan juga seorang khalifah...

Monday, April 6, 2009

...home for a special smiles...

6th april 2009
huh,hari yg ditunggu2 after about 2 weeks dok spent mase kat dlam lecture hall,akhirnye masokle kami ke phase posting aka clinical phase!
so,our ist posting is community medicine aka wat kerja2 charity=)

pagi2 cam biase,klas at LH3A,at 8-9am,pastu sume pon disperse ke tmpat kerje masing2...hehe=D
so,pagi tuh pon,lepak2 kat tmpt mkn sweet bun,pastuh pg la kat com med punye department...n masok la sorang doctor,dr pawan,brainstorm pasl com med...n aku pon taram le ape yg aku tahu!huhu=(
(nih cam masok klas tuk termenung je,mate bukak tp mind tgh piki mnde laen!hahah!=P

in d aftrnoon,naek le bas ke SPANDANA(bunyi cam name pantai je!ahaks!=P)
n dapt lah kami tngok org2 yg 'differently able'..igtkan kanak2,,,rupe2nye org dewasa...ade 1 je budak kecik,tp xsure umor bape..

hurm,
kalo x silap,total kat c2 33 org,tmpat tuh kecik saje..
hurm2....

tetibe ketandusan idea lak!hehe!=P

will cont kalo rajin!=P

away~~~~~

2 comments:

siti nurani abdullah said...

dgr cerite sarah nak wat special show utk diorg..hehe..
bertuahnya ana dpt grup posting ngn enti..senang keje! [wink2]

omio said...

hahah!!!mn ade special show!!!enti le kate nk wat break dance!hahaha!=P
x sabar nk tnggu enti punye performance!!